Jótékonysági borest Tarcalon

2021. augusztus 20-án az Első Miskolci Lions Club - a Barkland borászat együttműködésével - jótékonysági borestet rendezett Tarcalon, Agárdi Szilvia koncertjével egybekötve. A program sokakat vonzott a nemrégiben megnyitott Barkland borkertbe, ahol Agárdi Szilvia mellett Bellus István humorista és a Miskolcz-Revital táncegyüttes is fellépett.

Az est érdekessége volt, hogy az Első Miskolci Lions Club meghívására a kassai Lions Club tagjai is eljöttek, akik az alapítása 30. évfordulóját ünneplő miskolci klubot egy festménnyel, és egy kassai ezüst dukáttal ajándékozták meg. Az eseményen részt vett a hazai Lions mozgalom több vezetőségi tagja és a kormányzó, Dr. Fogarassy Csaba.

A Barkland borászat tulajdonosa Dr. Barkóczi István, a miskolci klub alapító tagja, ez alkalomból egy bronz oroszlánt vehetett át a kormányzótól. Az est bevételéből összegyűlt adományt a vakok és gyengénlátók támogatására használja fel a klub alapítványa.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba